NEED THE ANSWER IN MINUTES
asked Oct 12, 2011 in Word Problem Answers by anonymous

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
Anti-spam verification:

To avoid this verification in future, please log in or register.

1 Answer

IF GARY DRIVES 20 MILES AT 50 MPH AND SUSAN DRIVES 20 MILES AT 40 MPH. HOW MUCH LONGER DOES IT TAKE SUSAN.

NEED THE ANSWER IN MINUTES

20/ 50 = 0.4 hours * 60 = 24 minutes

20/40 = 0.5 hours * 60 = 30 minutes

it took Susan 6 minutes longer to arrive

answered Feb 24, 2012 by robbins Level 6 User (19,260 points)
Welcome to MathHomeworkAnswers.org, where students, teachers and math enthusiasts can ask and answer any math question. Get help and answers to any math problem including algebra, trigonometry, geometry, calculus, trigonometry, fractions, solving expression, simplifying expressions and more. Get answers to math questions. Help is always 100% free!
77,099 questions
80,545 answers
1,617 comments
58,765 users